rhederlaagse

meren

Ervaar en geniet van je tijd aan de Rhederlaagse meren met episch plezier onder de zon. WATER.Camp is de ultieme bestemming. Daag jezelf uit met vrienden of familie voor de leukste en meest vermakelijke hindernisbaan op aarde. Leg grappige, onvergetelijke en onschatbare herinneringen vast terwijl jij of je vrienden worstelen. Met een afmeting van 35M X 35M en meer dan 24+ obstakels. Je gaat een spannend avontuur tegemoet. Boek vandaag nog, dit wil je niet missen!

Uurticket

We hebben verschillende ticket mogelijkheden. De normale tickets geven je een toegang voor 1 uur.  Voor de meeste gasten is dit perfect en zijn de na het uur totaallose. Online ticket:

Dagticket

We kregen regelmatig de vraag van bezoekers dat ze graag langer dan een uur op het park willen. Vandaar dat dit ticket is ontstaan. Met een dag ticket kun je tijdens alle uursessie van die dag aansluiten. In het kwartier dat er een groepswissel is is het park altijd gesloten omdat er op dat moment geen instructeur aanwezig is op het park. Online ticket:

Group

Op zoek naar een leuk kinderfeestje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of wil je met je bedrijf iets leuks gaan doen. Wat je reden ook is bij ons ben je gegarandeerd van een leuk uitje. We hebben verschillende arrangementen en maken ook graag iets op maat. Wanneer je gewoon met een groep op het park wil kun je gewoon een uurticket kopen en vanaf 10 personen krijg je groepskorting. Wil je iets speciaals neem met ons contact op. Online Ticket vanaf 10 personen:

UurTICKETS

DagTICKETS

impressie