cablepark

terhills

Vanaf mei 2022 is er een splinternieuw Aquapark aan het activiteitenassortiment toegevoegd! Een opblaasbaar speeleiland op het water voor het hele gezin!

Het Aquapark is 2000 m² groot en bestaat uit 64 opblaasbare elementen die aan elkaar zijn gekoppeld waardoor er een speelparadijs op het water ontstaat. Spring, klim, zwem, ren en kruip met je vriend(inn)en, familieleden, teamgenoten of collega’s langs, over en door de verschillende obstakels.

Iedereen vanaf 8 jaar met zwemervaring kan zich uitleven op het Aquapark. Kinderen t/m 12 jaar dienen verplicht een volwassen begeleider (18+) mee te nemen. Een sessie duurt 60 minuten. Dit is inclusief een korte instructie. U wordt verzocht 45 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn voor check-in.

Waterpret gegarandeerd en lekker in de open lucht! Er is altijd toezicht aanwezig en iedereen draagt (verplicht) een zwemvest, dus het is niet alleen leuk, maar ook veilig. Indien gewenst kun je gebruik maken van een wetsuit (let op: indien het water nog koud is, is een wetsuit verplicht).

Let op! Het Aquapark heeft andere openingstijden dan de waterskibaan. Check de actuele openingstijden/bloktijden in het boekingssysteem. Reserveren is noodzakelijk. Reserveren kan eenvoudig via het online boekingssysteem. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@terhillscablepark.be dan helpen wij u graag verder met uw boeking

impressie